Seniorrådgivning

 
Nærmer du dig dit otium eller er du i gang med, at nyde din seniortilværelse og har du ikke brugt din sidste opsparede krone /friværdi m.m. endnu.
 
Så kan du have mulighed for, at få stort udbytte af, at få udarbejdet en seniorudbetalingsplan evt. med årlig optimering.
 
Alt for mange seniorer får desværre ikke de optimeringsgevinster, som de har mulighed for, at opnå ved at foretage den optimale udbetaling, nedsparing m.m.
Desærre går de glip af mange hundrede tusinde kroner i optimeringsgevinst derved
 
Vores rådgivning kan ikke sidestilles med de rapporter der udarbejdes af pensionsudbydere, pengeinstitutter og rådgivere, i det vores rådgivning er dynamisk fra år til år og ikke en statisk rapport, hvor der vises en statisk plan 20 år frem.
De bagved liggende regnemaskiner kan desværre heller ikke tænke ud ad boksen og derved fange de optimeringsgevinster der kan opnås herved.
 
Hvis I følger eller overvejer, at  følge sådan en plan, så viser vi meget gerne hvor stor en optimeringsgevinst I har mulighed for, at opnå i samarbejde med os i stedet 
 
Det er altid gratis og uforpligtende, at få en uforpligtende præsentation af de optimeringsmuligheder du / I kan opnå herved.
 
 
Pensionsoptimering, Forsikringsmæglervirksomhed | CVR: 35073019 | Helga Pedersens Gade 29, 4. mf, 8000 Aarhus C - Denmark | Tlf.: +45 2388 6003 | kmo@pensionsoptimering.dk